Begraafplaats

bp_basis-banner

Voor de rubriek DE BEGRAAFPLAATS heeft de redactie een aantal deskundigen bereid gevonden om over hun specifieke vakgebied vragen van luisteraars te beantwoorden en informatie te verstrekken over de meest uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot begraven en de begraafplaats in het bijzonder.

Interviews en reportage zijn in deze programma onderdelen te beluisteren. De redactie is er zeker van dat deze rubriek veel -op dit moment bestaande- vooroordelen zal kunnen wegnemen, niet in de laatste plaats het idee dat bij velen bestaat dat begraven en het aankopen van een graf te duur zou zijn. Bij een nadere en nuchtere beschouwing zal de luisteraar beslist een ander inzicht krijgen over de begraafplaats, het is een plaats die velen met ons zullen blijven zien als een gedenkplaats waar je in alle rust regelmatig kunt terugkeren en de geliefden op gepaste wijze kunt herdenken. (Red.)

Ook zaken als grafonderhoud, grafbedekking en alle mogelijk denkbare zaken rondom het graf komen hier wekelijks aan de orde.