Open Huis

oh_banner

speakerKlik hier om de aanvang tune te beluisteren.

In het programma OPEN HUIS wordt regelmatig een bezoek gebracht aan een uitvaartonderneming en wordt nader kennis gemaakt met de ondernemer.
Het is een goede gelegenheid om op deze manier, eerst op afstand nader kennis te maken om daarna een afspraak te maken voor een persoonlijk contact. Niemand zal snel ongevraagd een bezoek aankondigen bij vreemden, bij de uitvaartondernemer is dat wel mogelijk zonder bezwaar. Een kort telefoontje is voldoende om een afspraak te maken en uzelf uit te nodigen. Gedurende een rustig en vrijblijvend gesprek zal de ondernemer u graag ontvangen en vrijblijvend, zonder enige verplichting te woord staan, uw vragen beantwoorden en niet in de laatste plaats adviezen geven.

De realiteit is dat wij er allemaal mee te maken krijgen. Het regelen op een vaak onverwacht moment maakt het voor nabestaanden meestal veel moeilijker om de noodzakelijke beslissingen binnen een kort tijdsbestek te nemen.  Alle zaken die nu rustig besproken kunnen worden helpen in een later om de juiste stappen te kunnen nemen.

Kennismaken nu maakt het overbodig om snel te moeten gaan shoppen, op het laatste moment te moeten vergelijken en op basis van verkeerde of onvolledige informatie misschien wel keuzes te moeten maken die in een later stadium niet meer terug te draaien zijn. Ons advies is dus, maak die afspraak en blijf deze rubriek volgen, het maakt een bezoekje nog makkelijker. (Red.)

Alle uitvaartondernemers bij u in de omgeving kunt u zoeken en vinden als u HIER klikt.