De Notaris

no_banner

speakerKlik hier om de aanvang tune te beluisteren

WAARVAN AKTE is het programma waarin Senior Kandidaat Notaris Ernst Loendersloot op een begrijpelijke manier zaken aan de orde stelt en vragen beantwoord over tal van zaken waarop de Notaris een antwoord heeft en oplossingen kan aandragen.

Voorkomen is beter dan genezen, dat zal een ieder van ons volmondig beamen. De werkelijkheid is dat er hopeloos vaak niet wordt voorkomen waardoor veel zaken achteraf niet meer of alleen ten dele te genezen zijn. Zaken die onnodig veel geld kosten, teleurstellingen veroorzaken en niet in de laatste plaats soms ook heftige woordenwisselingen en meningsverschillen tussen erfgenamen veroorzaken die voorkomen hadden kunnen worden.

Wekelijks worden in dit programma zaken behandelt waar wij allen ons voordeel mee kunnen doen. Tips en waardevolle adviezen waar wij soms niet bij stil staan.
Redenen voldoende om de telefoon te pakken en een bezoekje bij de Notaris af te spreken, het kan een hoop narigheid op een later tijdstip voorkomen.
Een programma dat deuren openzet en repareert die in veel gevallen onterecht gesloten blijven of  in de loop van de tijd bouwvallig zijn geworden.